maandag 11 juni 2018

MAANDAGOCHTEND (365)De lichtste dagen van het jaar zijn in aantocht, het wordt maar een paar uur per nacht donker.
Tijdens deze schaarse donkere uren hebben zieke figuren die het daglicht niet kunnen verdragen afgelopen weekend hun innerlijke donkere kant uitgeleefd.

Vandaag precies twee weken geleden werd het nieuwe speelplein van de Dom Helder Camaraschool feestelijk geopend, zie nog eens dit bericht

En kijk toch eens wat stompzinnigen er voor puinhoop van hebben gemaakt.
Foto´s staan op de Twitteraccount van genoemde school, de afbeeldingen werden ook los door een lezer opgestuurd. Tekst bij het Twitter/bericht:
Dit weekend is onze school en ons prachtig nieuwe volgespoten met graffiti. We hebben contact met de politie en hopen dat de daders snel langskomen om de zooi weg te boenen. Weet u iets? Dan horen we het graag.

De zieke actie roept herinneringen op aan het Timmerdorp bij 't Trefpunt dat eind augustus vorig door destructieve klootzakjes kapot werd geslagen, zie nog eens dit bericht

De vraag dient zich aan of het wellicht steeds dezelfde wijk-terroristen zijn die dit aanrichten. Tijdens het begin van de vorige zomervakantie ruiten in de wijk kapot gooien. Gevaarlijk glas op het schoolplein van de Heerdstee gooien, april vorig jaar

Een krankzinnige die 's nachts bomen in de wijk omzaagt, zie bericht van gisteren.
En nu dit weer.

Er moeten toch ouders zijn die op de hoogte zijn van de tuig-streken van hun kinderen?
Net als met het Timmerdorp vorig jaar zullen deze ochtend ook verdrietige, boze en balende kinderen geconfronteerd worden met wat duistere figuren (de Beijumblogger denkt niet dat dit het werk van een persoon is) op hun schoolplein hebben aangericht.

Lees de blauwe tekst, de Dom Helder Camaraschool wil graag dat de laaghartige daders worden opgespoord.

Het zou mooi zijn als een der daders in al zijn stompzinnigheid zijn initialen op de muur heeft geklad, zie afbeeldingen links. Het zou de opsporing kunnen vergemakkelijken.
Kom op Beijumers, help mee om deze ziektekiemen in de wijk als het ware te verdelgen cq aan te pakken.

We gaan naar half juni. Het koelt vandaag een beetje af. De wijk ligt er schitterend bij, gekleed in de mooiste voorjaarskleuren.

Een gezonde week toegewenst. Lichamelijk, maar vooral ook geestelijk.

1 opmerking:

Anoniem zei

Vreselijk dit en zo zinloos! Wie zegt eigenlijk dat kinderen dit gedaan hebben. Volwassenen kunnen dit net zo goed hebben gedaan. Daar zitten ook genoeg rotte appels tussen!