zondag 10 juni 2018

JAMMER, GEEN GLAS WHISKEY BIJ DE KAPPER IN BEIJUM"Wij houden het mooi bij een kopje koffie. Wil je een cappuccino?"

We beleven de krankzinnige proefballonnetjes-tijden.


Afgelopen week deed een VVD-er pogingen om erg liberaal in het nieuws te komen. Echt waar, de man wil een lans breken om een wijntje in een kapperszaak te kunnen drinken. Zie NOS.NL

Hoe bedenkt een mens toch dit soort rare fratsen? Straks kun je in een slijterij nog je haren laten knippen. Of kun je in een bakkerij een massage ondergaan. Achterin bij Dierenspeciaalzaak Hoogenberg een sauna? Een stilteruimte in de AH? Waarom ook geen kattenvoer kopen in de snackbar? Een zak drop of snoep kopen in de slagerij, is daar wat op tegen? Voorbehoedsmiddelen bij Shoetime, waarom niet?

Of zou er toch nog iets over zijn van Schoenmaker blijf bij je leest? Heren politici, maak de wereld aub niet nog gekker dan dat ie al is. Naar aanleiding van het krankzinnige voorstel liep de blogger afgelopen donderdagmiddag de kapperszaak op West binnen. Vraag: als ik me in het vervolg laat knippen, mag ik er dan een tripel biertje of een Irish coffee (koffie + whiskey) bij?

Zie de kapster op bovenstaande afbeelding. "Koffie mijnheer?" Jammer, de blogger had net zin in een voetmassage.

Het lijkt erop alsof politici en beleidsmakers de kappers in het land proberen te misbruiken voor hun eigen infantiele agenda.
Nog maar drie maanden geleden werd geopperd dat kappers alert moeten zijn op huiselijk geweld in hun knipstoelen. Zie nog eens dit bericht

Via bovenstaande NOS-link:
Een slijter die bij zijn dranken passende kaas en noten verkoopt, een restaurant waar je de schilderijen aan de muur kunt kopen en een kapper die een glas wijn schenkt bij het knippen. Als het aan de VVD ligt wordt de wet zo veranderd dat dat mogelijk wordt.

Geen opmerkingen: