donderdag 28 juni 2018

ONDERTUSSEN IN DE HUNZE (87)


Zullen de kliederaars die de graffiti-tunnel tussen Beijum en De Hunze weer met witte verf hebben besmeurd uit De Hunze komen?

Dacht de blogger toen hij een paar dagen terug witte verf op het stuk Beijumerweg dat door genoemde buur-wijk loopt ontwaarde.

Zie de kunstenaar voor de tweede keer binnen twee maanden de graffiti ontdoen in het bericht van afgelopen vrijdag.

En zie bovenstaande foto. Eerst zien we de verf en driehonderd meter verderop begint de fietstunnel. Foto links uit het bericht van afgelopen vrijdag....witte verf.

Bij overlast, drugshandel, vernielingen, hennepplantages en steek/schietpartijen denkt men in het algemeen eerder aan Beijum dan aan De Hunze.
Ja lezer(es), geef maar toe. In Beijum gebeurt het. De Hunze is een keurige wijk.

Maar ja, dat keurige, je weet nooit wat er allemaal achter de voordeuren plaatsvindt. Zal het er ook allemaal zo keurig aan toe gaan?

Zal er door de graffiti-vernielers witte verf over de rand van een verfbus zijn geklotst op weg naar de fietstunnel?

Wie zal het zeggen. In elk geval ligt de verdenking in deze eerder bij De Hunze dan bij Beijum (is niet zo'n vreselijk zwaar vergrijp, kinderwerk, maar 'de schuld' wordt meestal bij Beijum gelegd).

1 opmerking:

Anoniem zei

Zou best eens kunnen. Ook hier in De Hunze wonen niet altijd brave burgers. Mijn tuin is al 2 keer vernield (struiken meegenomen). Naar speurwerk, bleken de daders een straat verderop te wonen.
Succes met je website, Johan.
Henk Bakker