vrijdag 23 november 2018

BOUWEN AAN EEN NIEUW INNERSDIJK (42)Ja, het wordt kouder en kouder buiten, maar daar hebben de vaklieden die in het grote statige gebouw op het Innersdijk-terrein werken weinig last van.

Terzijde, twee gebouwen moet de blogger misschien zeggen, het zogenaamde Derdengebouw waar Kleihorn/Heerdenhoes en WIJ Beijum beneden in gaan komen en de twee daarboven liggende appartementen voor cliënten van De Zijlen, maar ook nog het gebouw dat daarachter (of voor, hoe je het maar bekijken wil) tegen Plein Oost aanligt, het toekomstige appartementencomplex voor senioren  uit Beijum.

De twee genoemde gebouwen zijn met elkaar verbonden, zodoende zou je het ook één gebouw kunnen noemen.

Het is nog te vroeg om de mensen van De Zijlen te feliciteren, maar echt dames en heren, en al eens eerder gesteld: jullie komen op stand te wonen.

Zie afbeelding links, een mooi keukentje in ieder appartement.

En zie afbeelding rechts, natuurlijk moet er ook een verwarming in de appartementen, vooral tijdens deze en nog te komen koude en donkere dagen.

Foto links beneden, kijk aan, er komt wat bij te kijken om de verwarming in bedrijf te hebben, of de warm waterkraan voor het douchen en/of in bad gaan.

Foto helemaal boven, geachte dames en heren van nog steeds De Zijlen, de straat door de Bentismaheerd waaraan jullie komen te wonen wordt direct ook maar even onder handen genomen.

Zie ook rechtsonder.

Foto linksonder, begane grond.

Geen idee of dit een keuken van WIJ of van de buurthuizen gaat worden.

In elk geval wordt er hard gewerkt.

Bekijk onderstaande video, afgelopen dinsdag gemaakt.

Loop even mee en bekijk een binnenkort (twee maanden?) te openen nieuw groot voorzieningen/woonpand op het Innersdijk-terrein.


Geen opmerkingen: