donderdag 22 november 2018

ONDERTUSSEN IN DE HUNZE (101)


Klik groter
Het zijn donkere en soms koude dagen. Maar in De Hunze is in elk geval één lichtpuntje. Het is er ook nog eens lekker warm. En als je je toch koud voelt kun je er wat lekkers eten zodat je lichaamstemperatuur weer aangenaam op temperatuur komt.

Foto boven is een uur geleden gemaakt. De Beijumblogger had even zin in een lekkere warme hap en zag in onze buur-wijk Snackpaleis Desperado staan.

Twee frisse dames staan vier dagen in de week op de plek die we op de linker afbeelding zien. Boekenlaan, vanaf het Heerdenpad bekeken in de bocht van de Berlageweg.
Links staat Milena en rechts Tamara.

De aanleiding dat ze tweeënhalf jaar geleden zelfstandig verder zijn gegaan heeft een droeve reden, zie nog eens dit bericht uit 2016
Roelofs lievelingsnummer was Desperado van de Eagles....

Op de site www.snackpaleis-desperado.nl stellen Milena en Tamara zich even voor, kijk bij 'Wie zijn wij?'

Foto rechts komt van genoemde site.

De patat met pindasaus en loempia gingen er goed in. Zo heeft de winkelloze en schoolloze wijk De Hunze vier dagen in de week toch twee onderneemsters binnen de wijkgrenzen.

(Milena en Tamara staan van dinsdag t/m vrijdag tussen 16.30 en 19.30 uur in De Hunze en daaraan voorafgaand op dezelfde dagen van 11.30 t/m 15.15 uur aan de Osloweg)

Geen opmerkingen: