donderdag 1 november 2018

FLAUWE KUL-POLITIEK BORD BIJ BEIJUM NOORD STAAT ER WEER

Het kost weer vele duizendjes aan euro's. De flauwekul-politieke aanplakborden her en der in de stad Groningen.

Zie afbeelding. Afslag Beijum Noord vanaf de oostelijke ring om Stad. Tussen de herfstbladeren rij je hier Beijum binnen.

Waarvoor (bord) is dit toch?

Dit kun je toch niet serieus nemen?

Zal er ook maar een persoon zijn die hier in de auto voorbij rijdt en bij het zien van het bord opeens denkt: 'Dit is zo'n leuke flyer, nu ga ik toch echt SP, PvdA, D66, 100% Groningen....etc....stemmen? Dit haalt mij over de streep?'

Wat negatief, hoort de blogger de lezer a.h.w. zeggen.

Vooropgesteld, de blogger is blij in een democratie te wonen en campagnetijd voor verkiezingen zijn onderdeel van het ritueel. Maar de discrepantie tussen hoe politici zich voor de verkiezingen gedragen en hoe daarna is vaak ergerlijk.

Trouwens, er huist ook een boze Grunninger in de blogger, los eerst de aardbevings-problematiek hier eens op, bekommer je om de inwoners en verbied een Centrum Veilig Wonen om winst te maken over de ruggen van Groningers, geachte politici!

Wat een geld kosten al die flauwekul borden!

Flyer links komt veel te laat (hier) online.
Eind van de middag kunnen Beijumers in het Heerdenhoes eten, samen met fracties van politieke partijen. Daarna kunnen ze in gesprek gaan met de dames en heren politici.

Even terug naar het bord, beneden naast Marjet Woldhuis van 100% Groningen hangt een poster van de PVV. Voor het eerst in multicultureel ( mensen met een westerse en niet westerse achtergrond) Beijum.

Volgens een insider van het politieke eetcafé is het de enige partij die niet voor het eet- en praatfeestje is uitgenodigd.

1 opmerking:

Henk Kamminga zei

Dat PVV niet is uitgenodigd in het politieke café en alle andere partijen wel, dat is pure discriminatie. Er schiet me plotseling een oud Hollands spreekwoord in gedachten: de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.