dinsdag 6 november 2018

BEIJUM NAAR GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN GRONINGEN OP 21 NOVEMBER (5)


"Wij zijn de enige enige echte lokale partij in Groningen die gaat meedoen met de komende gemeenteraadsverkiezingen."

Was getekend, Beijumer Jochem Atema. Lijstduwer voor Stad en Ommeland. Hij staat negende op de kieslijst van genoemde partij.


Jochem is al vele jaren actief binnen de bewonersorganisatie in de wijk. En sinds een half jaar is hij ridder. Lees meer over zijn verdiensten via de link.


Gistermiddag kwam de blogger hem tegen in de promenade van Winkelcentrum Beijum.

Tijd voor een paar vragen. Waarom moeten mensen de 21e november op Stad en Ommeland gaan stemmen?
Zie en beluister de video.

Via https://www.groningenlijst6.nl/:


Stad en Ommeland is dé lokale partij voor de nieuwe gemeente Groningen: een fusie tussen de grootste lokale partijen van Groningen, Ten Boer en Haren. Wij zijn een onafhankelijke partij, zonder Haagse belangen en kijken anders naar onze gemeente en onze inwoners dan je misschien van landelijke partijen gewend bent. Wij zien jouw leven, wijk en dorp zoals jij dat ziet. Als jij jouw voordeur opent, begint daar jouw leefomgeving en nog zoveel meer.

Wij vinden dat jij veel meer moet kunnen (mee)beslissen. Groningen begint immers bij jouw voordeur. Het gaat om jou! Want jij wil een fijne leefomgeving, prettig wonen, goede zorg, veiligheid, toereikende voorzieningen, een goed en betaalbaar openbaar vervoer. Zaken die voor jou belangrijk zijn: daar staan we voor! Lokaal en dichtbij, dat is Stad en Ommeland.

Je vindt hier onze speerpunten, het volledige verkiezingsprogramma, onze kieslijst, actualiteiten en achtergrondinformatie.

Nogmaals, álle politieke partijen mogen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen Beijumnieuws als podium gebruiken.

Geen opmerkingen: