maandag 12 november 2018

ZEER DRUKKE SINT MAARTEN (in het Winkelcentrum Beijum)Er was af en toe geen doorkomen aan, wat een opstoppingen in de promenade.

Het was zeer druk in Winkelcentrum Beijum. Maar ook waren er redelijk wat kinderen met lampionnen in het straatbeeld aan te treffen.

Sint Maarten 2018.

Het was weer het gebruikelijke beeld dat we kennen van Sint Maarten. Winkelpersoneel dat voor de winkels zat om snoep, hebbedingetjes of iets anders aan de zingende kinderen uitdeelde.

En langs de huizen bleven ouders op eerbiedige afstand zodat hun kroos onder veilige toeziende ogen kon aanbellen, zingen, snoep krijgen en dankjewel konden zeggen.

Foto boven, natuurlijk willen we graag even op de foto.

Zo ook afbeelding rechts, vader en dochter.

De dames van dierenspeciaalzaak Hoogenberg hadden het er maar druk mee.

Zie afbeelding links tweede van boven.

Terzijde, er gingen de afgelopen dagen een paar boze stemmen in de wijk op die meenden dat middenstanders het kinderfeest naar hun hand zouden willen zetten.
Onzin natuurlijk, gisteren waren de meeste zaken gesloten en vandaag trokken ze twee uur uit om kinderen een plezier te doen. En in die twee uur kwamen amper tot geen klanten binnen...

Foto's rechts en beneden, ook bij de slagerij was het een komen en gaan van kinderen met lichtjes die zongen over dat 'koeien staarten' hebben.

Foto beneden, zie Jente van de Wier van de gelijknamige winkel geniet volop met de kinderen mee.

Zie ook het bericht van vorig jaar.

En foto's en een video van Sint Maarten 2013


Geen opmerkingen: