maandag 5 november 2018

MAANDAGOCHTEND (379)


De eerste volle week van november is begonnen. De kinderen die naar school zijn gegaan en werknemers die naar hun werk zijn gefietst of gereden hebben dat onder prima weersomstandigheden kunnen doen. De bijzondere zomer van 2018 echoot nog steeds na....de komende dagen wordt het zonnig en warmer (aldus weervoorspellers).

Gisteravond laat reed de blogger na gedane weekend-werkzaamheden Beijum Zuid binnen. Wat is dat, het elekra kastje op de hoek half rood wit ingepakt?
Auto stil, geen achterop komers, rechter raam open en afknippen.

Pardon, geen al te duidelijke foto. Zie afbeelding boven.

Maar toch, waarom ingepakt? In juli bleek dat het kastje een opdonder (aanrijding?) had gehad, zie nog eens de rechter foto bij dit bericht

Maar enkele weken daarvoor, zie afbeelding links, wat een stralend kastje.

Kastje staat onder tijdelijke rood-witte curatele, zullen we maar zeggen.

Mooie schaduw combinatie van driehoek en cirkel trouwens, aldus ondergetekende.
Zie ook afbeelding links beneden, Beijumerweg, nazomer (herfst) weekend. Het lijkt wel een vorm van meetkunde.

Foto rechts, het was ruim een uur geleden schemerdonker. Een mistige ochtend na een mistige Beijum'nacht. De donkerste dagen van het jaar zijn in aantocht. Doe nog maar wel licht aan op de brommer en tijdens het hardlopen. Ruim een uur geleden, daglicht vandaag ca 9 uur..

De nieuwe week is begonnen. Vandaag precies over een week lopen de kinderen van Beijum hun Sint Maarten-loop. Dat de lichtjes branden mogen.

Een prettige en voor zover mogelijk gezonde week toegewenst.

Geen opmerkingen: