woensdag 14 november 2018

ENERGETISCHE BEHANDELING BIJ ASMARAS (+ schoonheidssalon)


Niet lekker in je vel zitten, weinig energie, pijnklachten, oude beperkende patronen willen loslaten of gewoon zin om te genieten? Ga naar schoonheidssalon Asmaras aan de Sijgersmaheerd te Beijum. Voor een uiterlijke maar ook voor een innerlijke schoonheidsbehandeling. 

Anneke Tiwow geeft een behandeling
Naar aanleiding van het ondernemersbericht in de laatste wijkkrant (zie rechts op deze afbeelding)over schoonheidssalon Asmaras klopte de Beijumblogger bij dit familiebedrijf aan (moeder-dochter, Anneke en Rosalie), zou hij eens mogen ervaren wat de energetische behandeling van Anneke te bieden heeft?

Dat mocht. Hartelijk welkom.

Ieder mens heeft zijn butsen en builen vanuit de jeugd. Neurotische pakketjes zitten in ieder mens, iedere keer weer dat herhalingspatroon waar je nou eindelijk eens vanaf wil, waarom nou steeds dat gebrek aan zelfvertrouwen over dat ene thema in je leven, waarom die onzekerheid, de steeds terugkerende slapeloze nachten, het gepieker of die steeds terugkerende en vermoeiende hoofdpijn?

De diepere lagen en eventuele problemen van deze Beijumblogger zijn niet zo belangrijk. En de lezer zal er niet in geïnteresseerd zijn, ieder heeft heeft wel wat.

Bij Anneke Tiwow in de behandelkamer hield ondergetekende na een klein gesprekje zijn mond dicht. Waarom moet alles via praten en denken gaan?

Lang verhaal kort, Anneke liet haar gevoel, inzicht en handen 'spreken.' Ze maakte het energieveld van de blogger schoon, ze drong diep door in zijn energiesysteem en....mensen, het is moeilijk om het te rationaliseren of te duiden,  maar er gebeurde iets.

Een gevoel van ruimte in het hoofd, een gevoel van innerlijke rust...ontspanning.

Ondergetekende is twee keer bij Anneke geweest. Een energetische behandeling, voorbij het denken en rationaliseren.

Anneke na de behandeling: "Ga goed water drinken."

Er zijn mensen die voorbij de beperkingen van het leven kunnen kijken. Voelen, zien, weten.

Het is de moeite waard om een consult bij Anneke Tiwow aan te vragen. Voor het geval dat er levenspijn is, blokkades, belemmeringen. Helend. Maar het kan ook preventief zijn om naar Asmaras te gaan.
En last but not least, wat een genot om er een consult te krijgen, wat een plezierige aandacht krijg je er.

Bij dochter Rosalie kunt u terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling. Zie afbeelding links met met de mogelijkheden en telefoonnummers.

Geen opmerkingen: