woensdag 26 augustus 2009

5 SEPTEMBER BEACHPARTY OP PLEIN OOST


De flyer van de aankomende beachparty op Plein Oost wordt hier in de loop van de week geplaatst. Volgens een medewerker van het biljartcafé heeft een waarzegster voorspeld dat het op 5 september 25 graden zal worden, daar houden we haar aan. Omdat de oude flyers, van de beachparty op afgelopen 18 juli, zo mooi zijn plaats ik die ook hier.
In de loop van de week de flyer met de aankondiging van de komende party, met een foto van de voorgaande strandparty. Maar noteer het alvast, de eerste zaterdag van september(5) beachparty bij Plein Oost!


Het zal een spetterend feest worden en de bedoeling van die dag is dat de weergoden Beijum gunstig gezind zullen zijn.
Acht dagen na de beachparty, de 13e september, zal Beijum in het teken staan van Kleurrijk Bruisend Beijum, waarover later meer op Beijumnieuws.
Niemand kan zeggen dat er niks aan wordt gedaan om Beijum op te stuwen in de vaart der volkeren. Als het goed is bruist Beijum op 5 september en het weekend daarna(zondag) nog eens.

1 opmerking:

Karin zei

Ben wel in voor een feestje altijd gezellig, het doet alle ellende op het plein even vergeten.
Weet je nog dat je enekele maanden geleden schreef dat er iets nieuws kwam in het pand van de slager, ik schreef toen al eerst zien want patriomonium beloofd zoveel en zie nog steeds is het pand leeg !!!
Triest allemaal