maandag 10 augustus 2009

VEEL ACTIVITEITEN IN BEIJUM

De maand augustus is al weer op eenderde van het aantal beschikbare dagen aangeland. De dagen worden korter- 's avonds goed te merken- en over een week gaan de basisscholen weer van start na een periode van 6 vakantieweken. Maar het is nog volop zomer en de herfst kan ons nog even gestolen worden. Wat is er zoal te doen in Beijum de komende tijd?

Woensdag gaat de Bonte Beijumexpress weer van start. Er kan geen kind meer bij, de beschikbare plaatsen zijn allemaal opgevuld. Het belooft weer een avontuurlijk festijn te worden van woensdag tot en met vrijdag in het Trefpunt aan de Beijumerweg. Volgens mij kunnen er nog een paar kleuters van 2 tot 4 jaar meedoen, ga daar voor naar de Wegwijzer aan de Ypemaheerd.

Aanstaande zaterdag is de Froukemaheerd het decor van de traditionele jaarlijkse heerdfeest. Het belooft weer een spetterend feest te worden, compleet met volleybal- en voetbaltoernooi. Als dat allemaal voorbij is kunnen 's avonds de hongerige magen gevuld worden met barbecuevlees.

Op 5 september zal er een beachparty georganiseerd worden nabij Plein Oost, voor de videotheek en het Biljartcafé van de familie Lamein. Wellicht kunnen de weergoden een handje helpen om alle activiteiten in de wijk de helpende hand toe te reiken. Verdere aankondigingen zijn welkom op Beijumnieuws@online.nl

Geen opmerkingen: