woensdag 19 augustus 2009

KINDEREN IN DE PRIJZEN BIJ ALBERT HEIJN

Als iemand in Beijum booschappen gaat doen zegt hij of zij nooit ik ga even naar de Albert Heijn. Nee, het lidwoord wordt weggelaten: Naar Albert Heijn. Ik kan er ook niks aan doen, de winkel is een begrip en vooral ook in Beijum. Wat wil je, er is er maar één. Vanmiddag kwamen in de vestiging van Alice Meins enkele kinderen samen om een prijs in ontvangst te nemen. Een der prijswinnaars was verhinderd, voor hem kwam zijn moeder opdraven. Want een prijs krijgen, wie wil dat niet? Eventueel stuur je je moeder om het kado in ontvangst te nemen.
Tijdens de weken 30 tot en met 33 konden klanten artikelen kopen waar ze speciale stickers af konden halen, die konden ze vervolgens op een spaarkaart plakken en daarmee maakten ze weer kans op een piratenochtend (of een echt piratenschip van playmobiel) tijdens de aankomende Delfsail. Het gaat in dit verband uiteraard niet over volwassen klanten maar om kinderen.

Het zal voor de gelukkige kinderen een ochtend worden waarop ze vermaakt zullen worden met diverse activiteiten. En dat alles vanzelfsprekend in Delfzijl. Er kon een kleurplaat ingeleverd worden en 3 gelukkige inzenders konden hiermee een groot playmobiel piratenschip winnen. Er waren in totaal 120 inzendingen en daaruit werden de 3 winnaars getrokken.Ook waren er nog 3 prijswinnaars die tijdens de saildagen in Delfzijl een heuse piratenschip op zullen gaan. Op de rechterfoto ziet u een playmobiel-winnares een piratenschip in ontvangst nemen, uitgereikt door bedrijfsleider Willem Hagting. Op de bovenste foto staan alle winnaars samen met Elly, haar treft u meestal achter de counter van Albert Heijn aan.

Geen opmerkingen: