zaterdag 15 augustus 2009

FC-SPELERS LUISTEREN FROUKEMAFEEST OP

Onder werkelijk stralende weersomstandigheden is een uurtje geleden het traditionele buurtfeest van de Froukemaheerd van start gegaan. Extra feestelijk werd het nadat twee prominente spelers van onze Fc Groningen zich op uitnodiging onder het Froukemapubliek (vooral kinderen) begaven. 

Tegen keeper Luciano kon je proberen een goal te schieten en in een één tegen één gevecht mocht je proberen Sankoh te verschalken. U ziet Sankoh achteraan (midden) staan in een wit shirt en Luciana in een groen shirt bovenaan rechts. Klik de foto groter. De beiden kregen in Beijum even een pittige training tegen de jeugd aangeboden, als opmaat voor de wedstrijd van morgenmiddag. (Luciano deed rustig aan en mocht niet duiken, hij is geblesseerd).

Bij hoge uitzondering gaf trainer Ron Jans de twee spelers toetsemmning om naar de Froukemaheerd te vertrekken, normaal gesproken moeten de spelers een dag voor een wedstrijd rustig aan doen en 'hun hoofd leeg maken.' Het feest is nog in volle gang en zal vanavond worden afgesloten met een barbecue. In de loop van vanavond volgt een videoimpressie van de dag. Uiteraard wilden de meeste jonge Froukemaatjes na afloop van de tweekampjes en doelschieten even met hun idolen op de foto en een handtekening was ook gewild.

Geen opmerkingen: