dinsdag 18 augustus 2009

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

De trampoll is reeds twee weken geleden gesloten. Ik wacht nog op een reactie van de verantwoordelijke wethouder voor verkeer in de stad. Het was al langer duidelijk dat Beijum verdeeld denkt over een eventuele tram naar Beijum of Kardinge. Toeteren al zou Beijum tegen de komst zijn van de tram is voorbarig gebleken, vooringenomen en bevoogdend t.o.v. van de volwassen inwoners van Beijum. Kleingeestige politiek is niet iets waar Beijumers op zitten te wachten, we wonen in een mondige en volwassen wijk, een wijk waarin iedereen de eigen mening kan vormen en daar vooruit mag komen.

De video over het Froukemafeest staat ook op http://www.stadjerstv.nl/ Het is een iets ingekorte versie. Er is een kans- ik ga daar niet over-dat de video zondagavond op OOG-TV verschijnt. Voor een grotere videoversie kijkt u: http://www.stadjerstv.nl/index.php?option=com_movies&task=view&id=659&Itemid=22 Belangstellende kunnen ook nog foto's van het feest bekijken op de site van de Froukemaheerd:
http://www.froukemaheerd.nl/

De doorstart van de serie Gestolen momenten van Beijumers laat nog even op zich wachten.

De link van het programma(Uitzending Gemist) waarin Saskia Nieboer gisteravond gloreerde, Een Vandaag, wordt vanavond of morgen geplaatst.

Tips, nieuwtjes en wetenswaardigheden blijven welkom op Beijumnieuws@online.nl

Geen opmerkingen: