maandag 31 augustus 2009

NOG EEN KEER: ZATERDAG 5 SEPTEMBER BEACHPARTY

Ook al is dit bericht op de laatste dag van augustus gefabriceerd, het wordt pas dinsdag geplaatst. Op 1 septemberrrrrrr, jawel de beruchte letter zit weer in de maand en maar liefst 8 maanden achtereen. We willen nog niet helemaal afscheid van de zomer nemen en gooien er in Beijum nog een heuse beachparty tegenaan.

De halve wijkring hangt er vol mee en op verschillende sites wordt er al reclame voor gemaakt. Er zijn maar liefst drie verschillende flyers in omloop die het strandgebeuren van a.s. zaterdag op Plein Oost aankondigen. Als dat geen volle bak wordt.. Zoals reeds eerder gemeld, de weergoden hebben die dag minstens 75% van de regie in handen. Het zijn mooie initiatieven en als het goed is zal zaterdag Plein Oost weer voor een dag bruisen. Maar hoe krijg je dit plein structureel aan de praat qua gezelligheid en levendigheid? Wordt dat nog wat met de opvulling van het oude slagerspand? Zijn dit niet steeds eenmalige bruisinjecties? Maar goed, het zal feest worden zaterdag. Klik de flyers groter. Over de sluitingstijd van de party zijn beide flyers het niet eens, de rechter kondigt aan tot 22 uur door te gaan, de linker flyer knoopt er nog een extra uur aan vast.

Het is misschien niet helemaal in de haak dat ik voor een soortgelijke beachparty buiten Beijum en op dezelfde dag reclame maak maar dit persbericht kwam vanavond binnen:
Groningse bands geven gratis strandconcert
Sinds de opening van Strand Euroborg in 2008 zijn er op het terrein tussen de Mediacentrale en het Euroborg stadion verschillende festivals en feesten georganiseerd.
Op zaterdag 5 september geven een aantal Groningse bands een gratis live-concert op het enige echte stadsstrand van Groningen. Bezoekers kunnen vanaf 15:00 uur genieten van akoestische optredens van Dudettes (15:00u), Florian Wolff (16:00 u) en GrowlinLove & Pain (17:00u).
Entree: gratis! Voor meer informatie:
www.strandeuroborg.nl
Ik zou zeggen: vergelijk de programma's en kies daarom voor de party in Beijum !! Beachsoccer, kabelbaan, beachvolley, zwembaden, bungeejumpen....etc. Dat allemaal op het enige echte stadstrand van Beijum.

4 opmerkingen:

karin zei

Vooralsnog geen strandweer verwachting 17c en regen

Anoniem zei

eN NU MAAR HOPEN DAT ZE DE BORDEN OOK WEER WEG HALEN

Anoniem zei

... dat we geen Hoekvanhollandse toestanden krijgen.

Alie zei

jongens niet zo negatief!! Ik heb er 8 jaar tegenover gewoond, en ik weet dat de negatieve dingen in elk geval niet te wijten zijn aan het cafe en de videotheek. Er zijn vaker party's geweest, maar nooit, echt nooit last van gehad. Altijd bericht van te voren, ik vind het super positief dat de mensen van het cafe en de videotheek/sls shop hun kop boven het maaiveld uitsteken en toch proberen een positieve draai te geven op plein Oost. Aan hun ligt het niet.
Ik ben niet zo'n party ganger en cafe zitter, maar degenen die dat wel zijn moeten zeker gaan kijken.
Organisatoren succes!! En heel veel plezier.