donderdag 6 augustus 2009

ONDERTUSSEN BIJ DE BERKENPLAS OP SCHIER

Op deze snikhete dagen is het ideaal weer om een boot te pakken naar een waddeneiland. Naar Schiermonninkoog bijvoorbeeld, lekker luieren aan het Noordzeestrand of verkoeling zoeken in het Berkenbos of bij de Berkenplas. 

Maar ook daar was het vanmiddag veel te heet, op de foto ziet u dat er tijdens het middaguur niet gezwommen werd en ook waagde zich niemand in de hitte op een waterfiets of roeiboot. Veel te heet allemaal. Ik moet de geachte lezer niet zo op het verkeerde been zetten, nee maar ik mag u op deze vergelijkende manier graag het mooie uit onze wijk Beijum onder de aandacht brengen. De foto is gemaakt in het Groene Hart van Beijum, de vijver achter Innersdijk(ongeveer). Ik vind het een mooi stukje Beijum en het kan de vergelijking met het Noorderplantsoen prima aan. En is de Berkenplas op Schiermonnikoog zoveel mooier?

1 opmerking:

Alie zei

mooie foto in deze mooie wijk.
Maar toch zijn we in de warmte 2 dagen de stad ontvlucht om neer te strijken bij het Lauwersmeer. nog zo'n prachtig gebied, wederom in de provincie. Het was daar heerlijk, er waaide een matig windje, toch onmisbaar met de hoge temperaturen. Eenmaal terug in de stad was het inmiddels aangenaam. Niks verkeerds over Beijum, maar met 25+ graden is het toch echt te warm, maar dat geld toch overal?