donderdag 13 augustus 2009

DE BONTE BEIJUMEXPRESS DAG 2: HET HEDEN

Dag twee van de Bonte Beijumexpress bracht de jonge reizigers vandaag in het heden. Tijdens de aanvang van het spektakel begon het ineens te regenen maar de weergoden konden het niet over het hart verkrijgen om deze reisvakantiedag voor de Beijumer kinderen te verpesten. Na tien minuten regenen werd het droog en zonnig, en dat bleef het de rest van de dag. Op de een of andere manier zijn bepaalde videofragmenten niet op te laden op de moviemaker, sommige vandaag opgenomen fragmenten worden derhalve later 'uitgezonden.'

Het moet gezegt, het was ook vandaag weer een topdag in het Trefpunt. Een geweldige sfeer, toegewijde en lieve begeleiding, kijk en luister bijvoorbeeld ook naar kunstenares Willie Koolstra, en derhalve genoten de kinderen weer met volle teugen tijdens hun reis naar het hier en nu. Geweldig zo'n teletijdmachine midden in Beijum!
Wat zal de toekomst ons morgen brengen?

1 opmerking:

Karin zei

leuk dat er voor de kids dit jaar weer een beijumexpress is, jammer alleen dat et tot 12 jaar is en de groep 12-18 weer buiten de boot valt.
welliswaar worden voor hun enkele activiteiten georganiseerd door het mjd maar dat zijn enkele zo'n week voor 12-18 zou ook erg gewenst zijn.
De beijumexpress is zeeeer geslaggd al een aantal jaren hopelijk volgend jaar ook voor de oudere jeugd.