zaterdag 19 februari 2011

BIKINI-LATEXEENDEN VOOR DE HOND


Ik moest vanmiddag even kijken of het er echt stond. Maar ik las toch echt: bikini latexeend. Afgeprijst naar 4 euro zoveel. In dierenspeciaalzaak Hoogenberg staat een hele doos vol van die bikini latexeenden.

Als je in de eenden knijpt komt er een piepend geluid uit. Veel honden vinden dat piepend geluid leuk, het geeft ze een extra speelplezier. Maar, André Hoogenberg, op de foto tussen twee bikini latexeenden, waarom die bikini's? Daar zien honden toch niks van?

 "Fabrikanten zijn creatief tegenwoordig, ik vermoed dat dit een geintje is." De poppen kunnen buiten ver weg gesmeten worden, zodat je hond het ding weer al rennend en piepend op kan kan halen. Iets wat een eigenaar van een hond meestal met een stok doet, de hond lekker laten hijgen en rennen, en zelf niet zoveel hoeven lopen. Vanaf nu kunnen Beijumer hondeneigenaren dat ook doen met een bikini latexeend.

Bijten honden zo'n piepende bikini latexeend niet direct kapot? "Dat verschilt per hond. Ik ken een mevrouw die Ria heet, ze heeft jaren een hond gehad luisterend naar de naam Prins. Prins heeft ongeveer tien jaar een piepend stuk latexspeelgoed gehad die hij nooit heeft stukgebeten".

Beijumer honden die hun tanden in bikini latexeenden mogen zetten. Waar liggen de grenzen van gekte?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

onze hond heeft een eend in een bruidsjurk :)

Anoniem zei

Fokke en Sukke is d'r niks bij.

(René)

Kees K. zei

Zou Prins ook in boerka's gebeten hebben?

Karin.P. zei

Leuk HALAL speelgoed voor de hond :)