donderdag 10 februari 2011

THE VOICE OF BEIJUM

Onlangs liep ondergetekende jongerenwerker Gerjanne Dorgeloos tegen het lijf in het Trefpunt. Nog wat nieuws Gerjanne? "Nou ja, ja, eigenlijk wel." Ze drukte me een flyer in de hand over the Voice of Beijum. En of daar een stukje over geschreven kon worden. Ok, maar dan moest zij even met flyer en al op de foto. Aldus geschiedde, zie links. Wat staat er zoal in de flyer? Het zangtalent van Beijum!! Ben je tussen de 10 en 15 jaar en zing jij de sterren van de hemel of rap jij fanatiek mee met elke rapsong? Pak dan nu je kans en leer obgv zangcoaches Sandy Goeree en D-Love jouw talent te verbeteren en een echte act in te studeren.

Je kunt je opgeven als je wil zingen of rappen, je mag een act alleen doen maar je kunt je ook samen met anderen opgeven. Je gaat tenminste 5x oefenen met de zangcoaches zodat je klaar bent om op het echte podium je act uit te voeren tijdens de finale van 'The Voice of Beijum.'

Er staan 7 oefendata in de flyer. En het optreden tijdens de Finale zal geschieden tijdens het FUNFESTIVAL op zondag 16 mei. Vensterwijk, Stiel, MJD en MAF maken 'The Voice of Beijum' mede mogelijk.

Interesse? Flyer? Mail naar nsabeijum@sksg.nl

Of ga naar het Trefpunt en vraag naar Gerjanne of Gisèlle.

2 opmerkingen:

Daniela zei

joehoe Gerjanne rulessss

Anoniem zei

ik zit op de voice of bijum en het is heel cool want je krijgt les van sandy van idels