maandag 7 februari 2011

SCHETSEN REGIOTRAM KARDINGEBIED TER INZAGE

De stemming in Beijum is half half. Ja, laat maar komen versus waarom, we hebben toch een goede busverbinding. Ruim anderhalf jaar geleden was dat de uitkomst van een poll op Beijumnieuws waarop honderden mensen hun mening gaven. De Regiotram. komt ie, of komt ie niet. Hilda Hofstra monteerde nog een video over deze kwestie waarover in Beijum verschillend wordt gedacht. Aanstaande maandag is er een inloopavond in het Noorderpoortcollege over hoe en wat qua Regiotram in het gebied Kardinge/Van Starkenborghkanaal. Vandaag staat dit op http://www.oogtv.nl/

Er zijn nieuwe schetsontwerpen van de Regiotram per straat gemaakt. Hierop is te zien hoe de trambaan wordt ingepast in de omgeving. Op een serie inloopavonden kan men de schetsen bekijken en vragen stellen. Medewerkers van het tramproject zijn aanwezig.
Maandagavond is de eerste inloopavond in het Noorderpoortcollege aan de Pop Dijkemaweg. De schetsen voor het gebied Van Starkenborghkanaal/Kardinge liggen daar ter inzage. Belangstellenden moeten om 20 uur aanwezig zijn om te horen hoe de voortgang is in de buurt.

http://www.youtube.com/watch?v=bffPc24udDU (Video waarop Beijumers worden geinterviewd over de tram)

Geen opmerkingen: