vrijdag 4 februari 2011

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Het verhaal over Jan Krist schuift een week op.

Ook komend weekend verzorgt Luit Staghouwer weer een foto met artikel uit de Wiershoeck- en Schooltuin.

Ik wou er geen aandacht aan besteden, maar omdat Lijn6 een treffende cartoon heeft gepubliceerd met een redactioneel commentaar over de laatste daad van(gesubsidieerde) oorlogvoering van de bewonersclub richting vrijwilligers die hun recht proberen te halen, haak ik er kort op in. Het is u misschien ontgaan, maar de club moest zo nodig Anna Riemersma publiekelijk aanvallen middels een artikel in het eigen lijfblad. Ze is een van de mensen die een klacht bij de Ombudsvrouw heeft neergelegd. Zoals vaker het geval is staat ook dit laatste stuk weer vol met leugens, manipulaties en verdraaiingen. Zo staat er o.a. bij dat ondergetekende de klacht van Riemersma richting de Ombudsvrouw zou hebben ondersteund. Terwijl dit op geen enkele manier het geval is geweest. Kijk voor een passende en zakelijke reactie van de mensen van Lijn6 richting de jongste aantijgingen van de Firma List, Leugen en Bedrog uit Beijum op:
http://lijn6.com/index.php?option=com_content&view=article&id=425:de-qjournalistiekq-van-de-beijumkrant&catid=4:nieuws&Itemid=61
Reacties op dit artikel worden eerst gecontroleerd.

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

"De firma List, Leugen en Bedrog!" Zie hoe een bekende Beijumer en zeer actieve BOBber zich deze week listig en stout gedraagt/misdraagt op Beijumnieuws. Eerst anoniem, daarna als "Paul Eggink". Hij gebruikte eerder andere schuilnamen, zoals Pietje, Peter en Piet Kramer.
"Hoogmoed komt vóór de val!"

Zie de reacties op: http://beijumnieuws.blogspot.com/2011/01/maandagochtend-59.html