vrijdag 18 februari 2011

DENK EN BESLIS MEE OVER PLEIN OOST!

Deze foto is niet helemaal 'by night' genomen, maar tijdens het ondergaan van de zon, tussen kwart over zes en half zeven 's avonds.

Afgelopen vrijdag was dat. Er hing en mooi wolkje boven Innersdijk. Nee, geen zwarte wolk, en ook geen symboliek die kant op. Volgend jaar zal Innersdijk tegen de vlakte gaan, de westkant van Plein Oost zal derhalve een ander aanblik krijgen. Maar dit jaar gaat er op het plein ook al het een en ander veranderen. Van de mensen van http://www.platformgras.nl/ ontving ik deze week onderstaande mail:
Zoals je weet zijn wij samen met Pand49 en de Gemeente Groningen bezig met de Week van het Plein.
Het idee is dat de bewoners van Beijum tijdens de Week van het Plein stemmen op een aantal plannen: twee plannen ter verfraaiing van het plein en meerdere plannen ter verfraaiing van de gevels in geheel Beijum. Nu vroegen wij ons af; kunnen we via Beijumnieuws bekend maken welke plannen de meeste stemmen hebben gekregen en uitgevoerd worden? Rond 16 maart komt er een aankondiging met informatie over het stemmen en rond 19 maart krijgen alle bewoners van Beijum een uitnodiging/stembiljet via de post.
We hopen veel bewoners betrokken te krijgen en dat ze gaan stemmen!
Het gaat gebeuren, ons aller plein der pleinen zal een facelift krijgen. En u mag mee beslissen! Halverwege maart kunt u hierover op Beijumnieuws nader informatie lezen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Verfraaing van de gevels in geheel Beijum?

Kees K. zei

Tja, dat vroeg ik me ook af Anoniem 18-2 08:36, maar ik ben gerust, het zal wel uit het Lokaal Akkoord betaald gaan worden. Is er een link naar de plannen en komen die plannen ook in de bus voor de stembiljetten?