maandag 17 mei 2021

MAANDAGOCHTEND (531)
Als het goed is zijn de loop- en fietsbruggen aan weerskanten van de Korrewegbrug weer vrijgekomen. Deze blogger houdt een klein slagje om de arm, dit bericht is rond middernacht geschreven en het zou zomaar kunnen dat er afgelopen nacht complicaties hebben voorgedaan die het proces hebben vertraagd.
Wordt vast vervolgd, de ontwikkelingen rond onze fietspoort naar Beijum (en De Hunze) wel te verstaan. Update 08.40 uur...HEELAAS NOG NIET

De brug is dan wel afgesloten, maar deze blogger fietste gisteren verscheidene keren het Heerdenpad op en neer om de verslaggeving rond de brug up tp date te houden.

 Het viel hem op dat replica van een kunstwerk van kunstenaarscollectief de Ploeg halverwege het Heerdenpad door een andere 'kunstenaar' is bewerkt. Zie foto boven (voorkant) en links (achterkant).

Je hebt wappies aan het ene uiteinde van het corona-spectrum, maar ook bijbelvasten aan de andere kant. Kan niet anders zijn, het kunstwerk is tijdens de avondklok-periode reeds besmeurd.

Prettiger nieuws dan maar, de eind april geopende voedselkast aan de Froukemaheerd nummer 101 beleefde een stroeve eerste week. Maar na een week vol schroom kwam de kast op stoom.

Maar zie nu eens, afbeelding rechts, wordt het geen tijd voor een grotere kast? Er mogen wel een paar etages bij. Saillant detail, beheerder Kor deelde gisteren mee dat mensen er geen alcoholische versnaperingen meer in moesten leggen zoals flesjes whisky of jenever.. "Het is een Tegeefkast, geen slijterij."

Daar wordt deze blogger vrolijk van, wordt het geen tijd voor een Alcoholkast ergens in de wijk? Een Marihuanakast?
Grapje natuurlijk, gezondheid is wat waard, dus reclame maken voor alcohol en rokerij is niet zo handig.

De week voor Pinksteren is begonnen. Blijf voor zover mogelijk gezond, en prettige week toegewenst. Met of zonder Korrewegbrug.

Geen opmerkingen: