maandag 10 mei 2021

MAANDAGOCHTEND (530)
De lantaarnpalen in en rond Beijum worden meer en meer als aanplak-plaatsen gebruikt, is de stellige mening van deze blogger.

Zie ook het bericht van afgelopen zaterdag

Langs het heerdenpad.

Zie foto boven, een lantaarnpaal in de wijk. Rutte die als blabla wordt afgebeeld en daaronder een zwarte sticker die naar een of andere erotisch getinte site verwijst (Beijumnieuws doet niet aan schuttingtaal, iets met seks en gemeenschap hebben).

Moet zo'n anti-Rutte sticker nou kracht uitstralen? Net als deze in het Kardingerpark?

Geen wonder dat de VVD en Rutte de grootste blijven in dit land.
Dat miezerige gesputter op lantaarnpalen, moet dat de politieke boel soms doen kantelen?

Foto links, nog zo'n indrukwekkende uiting op een paal. En de ironie moge duidelijk zijn. Wat een stoer protest, een mondkapje vastbinden.

Tot zover wat fysieke gekte, op 'social' media kom je hele loopgravenoorlogen tegen op het gebied van politiek en corona. 
Over de inmiddels heilig verklaarde Pieter Omtzigt, de man die met zijn burn-out-ego het democratische proces al wekenlang gijzelt, over 'realisten, vrijheidsstrijders, Facebook-studenten en Google-professoren' die precies weten waarom en dat corona een complot is. Schelden, tieren, het Eigen Gelijk, de 'realisten en deskundigen'....Barre tijden.

Soms moet het heerlijk zijn om een eend te zijn. De huidige menselijke krankzinnigheid gaat dan volledig langs je heen. Valt er nog wat te eten? Even een tukkie doen. Ze hebben geen internet, kijken geen journaals en lezen geen kranten.

Zie foto rechts. 

De tijd gaat snel, we gaan richting half mei. Ons Café Biljart gaat kopje onder. En we moeten door.

Corona of niet. Een prettige en voor zover mogelijke gezonde nieuwe week toegewenst.

1 opmerking:

Anoniem zei

Die eenden hier houden zich vooral bezig met wat er op die sticker staat die je niet wilt omschrijven. Om voedsel hoeven ze zich geen zorgen te maken omdat veel mensen nog steeds niet hebben begrepen dat eendjes voeren zeer slecht voor ze is.