maandag 3 mei 2021

NOG ONDUIDELIJKHEID OVER STEEKPARTIJ BOTTEMAHEERD


 De politie is nog steeds op zoek naar de dader en de toedracht van de steekpartij die omstreeks 20.30 in de Bottemaheerd plaatsvond.

Er raakte een persoon gewond maar die kon dusdanig door een hulpverlener behandeld worden dat hij niet naar het ziekenhuis hoefde.

Wie heeft tussen 20.00 en 20.30 uur wat opvallends gezien in de buurt van genoemde heerd t.h.v. de Beijumerweg?

Update 4 mei 16.30 uur, de politie is op zoek naar twee halve gare scooterrijders die al rijdend op voorbijgangers instaken. Zie het Facebook-bericht van de politie. 'Heerdenpad' moet Beijumerweg zijn, maar dat terzijde.

GETUIGENOPROEP STEEKINCIDENT BEIJUM

We doen onderzoek naar een incident wat heeft plaatsgevonden op maandag 3 mei 2021 omstreeks 20:20 uur het fietspad 'Heerdenpad' ter hoogte van de Bottemaheerd.


Drie tieners fietsten op het fietspad toen ze voorbij werden gereden door twee jongens op een scooter. De scooter betrof mogelijk een zogenaamde deelscooter. De bijrijder van de scooter probeerde twee van deze fietsers met een scherp voorwerp te steken. Een van deze tieners raakte daarbij gewond en moest door een ambulancemedewerker worden behandeld. Er is aangifte gedaan.

We zijn op zoek naar getuigen die rond 20.20 uur iets verdachts hebben gezien. Daarnaast komen we graag in contact met mensen die camerabeelden hebben.

Kun je ons verder helpen met het onderzoek? Neem dan contact op met 0900-8844, anoniem

Geen opmerkingen: