vrijdag 21 mei 2021

RECREATIEPARK KARDINGE (217) 
Begin afgelopen week liep een vijftiental hardlopers langs de grens Beijum-Kardinge. Even stilstaan, rekken en strekken, en weer doorgaan.

Zie foto boven. 
Geen idee of dit ergens van uitging, sportschool of hardloopclub, maar het zag er redelijk georganiseerd uit.

Senioren zo te zien. Niet verkeerd, oudjes in wording, in beweging blijven.

Op 14 juli 2016 werd in Kardinge een drinkwaterpunt geopend, voor hardlopers en 'gewone recreanten.' (foto's en video).

Foto links, niet echt voor senioren, meer voor spanning zoekende jongeren. Tien dagen geleden een bericht over jongeren die in de buurt van Bikepark Groningen, aan de voet van de Kardingerheuvel objecten met graffiti hebben beschilderd.

Je moet tijdens de afdaling waarschijnlijk niet teveel uit de bocht vliegen, aan de foto te zien, er zullen niet voor niks houten schotten in de bocht zijn geplaatst. 

Foto rechts, we komen weer bij hardlopen. Dat kun je volop buiten doen in Kardinge, na verloop van tijd kan het ook in het te bouwen hardloopcentrum, zie foto beneden.

Daar rijden wagens op en aan, waar gebouwd wordt en gewerkt...kunnen spaanders vallen.
Twee bomen aan aan weerskanten van de ingang naar het te bouwen complex zijn onlangs gespalkt. Wellicht dat er vrachtwagens met bouwspullen tegen aan zijn gereden.

Wat moet je er van zeggen, hardlopers strekken zich wel eens tegen een boom in Kardinge. Voor een indoor-loopcentrum moet je bomen beschermen. Nog steeds foto rechts.

Geen opmerkingen: