dinsdag 4 maart 2008

DANSEN, ZINGEN, VIEREN!!

(ingezonden)
Dansen en zingen, je verbonden voelen met elkaar en met alles wat er is. Vieren dat we leven, dat er schoonheid is, dat er muziek is en verbondenheid. Vrolijk, krachtig én stil zijn. Daarvoor willen wij graag samenkomen met iedereen die dat ook zoekt. Wij, Hugo Klip en Eveline Rodenburg (niet op de archieffoto, waar Groene Zon-eigenaresse Saskia Nieboer rechts op staat), komen regelmatig in de spirituele gemeenschap Findhorn, Schotland. De vreugde en verdieping die we daar vinden, willen we hier in Groningen ook graag bewerkstelligen.We komen eens per maand op zondag bij elkaar voor kringdansen (sacred dance), zingen, elkaar vertellen over waar onze passie ligt, delen, spelen, stil zijn... en iedereen kan meedoen.

Als je dat wilt, kun je iets te eten of te drinken meenemen. Zo ontstaat een altijd weer verrassende lunch, waar we samen van kunnen genieten. Wij zorgen voor koffie en kruidenthee.Entree vragen we niet, maar een vrijwillige bijdrage voor de huur van de ruimte en andere onkosten is zeer welkom. Meld je even aan als je komt.

Wanneer? Elke tweede zondag van de maand van 11.00-13.00 uur; ontvangst vanaf 10.30 uur; na afloop gezamen­lijk eten en drinken.
Data: 9 maart, 13 april, 11 mei en 8 juni 2008.
Waar?: Kruidenstudiecentrum De Groene Zon in Stadsboerderij De Wiershoeck Beijumerweg 20 te Groningen.
Aanmelden?: Eveline Rodenburg en Hugo Klip, 050-5490388 of evelinerodenburg@bart.nl Website: http://www.lorien.nl/

Geen opmerkingen: