dinsdag 4 maart 2008

MOOI NIEUW WINKELTJE

Er zat een computerzaak maar die is verhuist naar het oostelijke gedeelte van de wijk. Het pand tegenover het Gezondheidcentrum (Emingaheerd 75a) heeft vele bestemmingen gehad. De Volle Tas zat er bijvoorbeeld. Wat er nu zit is echt een aanwinst voor Beijum. Olga Wijdeveld beheert vanaf 1 maart de sieraden- en accesoireswinkel Joffie. "symbolische, eigengemaakte en spirituele snuisterijen", aldus een treffend citaat uit de folder van Olga. Het is een Herbreeuwse naam en het betekent "heel leuk."

En Joffie is heel leuk. En voor zover dat nog niet het geval zou zijn, het wordt in elk geval nog leuker. Want in Joffie blijft het niet alleen bij sieraden, nee Olga heeft nog meer plannen met de winkel. Het is de bedoeling dat er binnenkort voetmassage wordt aangeboden, en ook dat je je hand er kunt laten lezen. Verder is de in Beijum woonachtige onderneemster bezig om iemand te charteren die Tarotkaarten kan lezen. Een beetje "gezondheid" is al aanwezig in Joffie; Olga heeft ook een voorraadje gezondheidsboeken te koop staan tussen de sieraden.

Joffie is een sieraad voor de wijk zelf. En een beetje markettingstrategie voor de nieuwe winkel is aan Olga wel besteed: "Alle klanten krijgen 10% korting in maart. Ook kan iedereen een klantenkaart krijgen. Als er voor 100 euro besteed is krijgt de klant 10 euro om extra te besteden. Deze klantenkaart blijft in de winkel."Voordeel op voordeel dus. Het is de moeite waard om Joffie met een bezoek te vereren! De folder van Olga Wijdeveld is hier ook helder over:' wij heten u van harte welkom'!

Geen opmerkingen: