maandag 10 maart 2008

Huilend bij Albert Heijn


Flessen water waren direct na openingstijd niet meer te krijgen. En er liepen huilende mensen rond:" hoe moet dat nou, er is geen water"!
Je kunt er om lachen, een paar uurtjes zonder water en de paniek slaat toe bij sommigen, maar als je een baby hebt of je bent bejaard, dan kan het feit dat er geen drinkwater is bedreigend over komen.
Hoe moet dat nou als de stroom uitvalt? Geen internet, geen televisie en geen radio. Het grote voordeel van vanochtend is maar weer eens, je realiseren hoe goed alle voorzieningen normaal gesproken zijn. En hoe vanzelfsprekend.

( aanvulling; lege schappen in Albert Heijn, zie foto. De laatste flesjes Spa-water waren net neergezet.)

Zie ook:http://www.dvhn.nl/nieuws/noorden/groningen/article3244786.ece

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hierbij een uitgebreid bericht van RTV Noord. Tevens verwijzingen naar videoreportages.

Noordhttp://www.rtvnoord.nl/nieuws/index.asp?actie=totaalbericht&pid=72084#

Anoniem zei

Hierbij een RTV Noord-videoreportage vanuit een supermarkt.

http://www.rtvnoord.nl/streaming/streamingtv2.asp?cid=wmp&pid=Noord&tid=2&pagid=72084&progid=videoitem&file=080310-water.asf

Laten we dankbaar zijn dat het Waterbedrijf Groningen, het openbaar bestuur en de politie deze noordelijke watercrisis goed hebben kunnen beheersen. Heel positief is het dat burgemeester J. Wallage snel ter plekke was.

Bij zo'n regionale watercrisis blijkt hoe onmisbaar de regionale media en het Internet zijn. Met name RTV Noord en het Dagblad van het Noorden verdienen een grote pluim.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.