woensdag 22 juni 2011

9 JULI NATUURMARKT WIERSHOECK

Het is weer zover, het jaarlijkse evenement in en om de Wiershoeck komt er aan. Eerst even dit, op het moment van schrijven komt er een mail binnen van Ger van Dam, zie laatste blogbericht over de Schooltuin. Zijn mail heeft raakvlakken met de 9e juli:
Zou je op je wijkwebsite melding willen maken van de open dag op de kinderwerktuin Beijum, te weten op zaterdag 9 juli tussen 12.00 en 16.30, gelijktijdig met de jaarmarkt van de Wiershoeck?

De tuin is dan naar verwachting op zijn mooist.

Bezoekers kunnen geurzakjes bestempelen met allerlei motieven en daarna vullen met verse lavendelbloesems. Er zijn rondleidingen met speciale papilio dichtbijkijkers voor de insekten door het plantenlabyrint. En er zijn diverse soorten kruidenthee te proeven. En we bedenken vast nog wel wat meer leuks te doen of te zien.
Ger heeft zijn punt even gemaakt. Open dag/natuurmarkt ok, maar bij hem in de Schooltuin is ook het een en ander loos volgende week zaterdag

Klik de flyer hier links even open en lees desgewenst het programma bij de Wiershoeck. (op een bepaalde manier lukt dat open klikken nog niet, wordt aan gewerkt. Lees ondertussen het programma op Lijn6) Update: 21:19 uur: de flyer kan open worden geklikt!  Wat even een extra vermelding waard is is het feit dat Jaap van Leeuwen van uitgeverij Leander op 9 juli ook met een stand bij de Wiershoeck staat. Zoals u wellicht weet is hij degene die het boek over Beijum, waar op het ogenblik hard aan wordt gewerkt, uit gaat geven. Op 9 juli kunnen Beijumers zich bij de Wiershoeck (voor)intekenen voor Het Boek en krijgen ze korting. Hoeveel die korting is weet ik zo net niet, maar nader informatie volgt.
Aardig om te benoemen is ook dat Joes van http://www.natuurstoffen.nl/ zich middeleeuws gaat presenteren. Spinnewielen, historische kleding...etc. Nader informatie volgt.

Geen opmerkingen: