vrijdag 17 juni 2011

WORDT HET NOG WAT MET HET SHOETIME-PROCES?

De uitspraak van het hoger beroep inzake de rechtzaak van de 'nep-shoetimes' uit het zuiden des lands tegen de oorspronkelijke Shoetime uit Beijum laat toch wel erg op zich wachten. Om nou te veronderstellen dat Beijum in spanning afwacht, nee, dat is overdreven. Maar ondergetekende wordt redelijk vaak aangesproken: "weet je al meer?'
Vanmiddag Bert-Shoetime- Hoekstra maar even gebeld. Nou Bert, wordt dat nog wat? "Ja jong, ik weet ook nog niks. Ik vind het ook vreemd dat ik nog niks hoor. M'n advocaat heeft gezegd dat zo gauw hij meer weet hij contact met me op zou nemen. Tot nu toe is dat niet gebeurd." Maar heb je dan niet de neiging om zelf je advocaat te bellen? "Nou ja, dat heeft geen zin want als hij meer weet benadert hij mij." Is het nog uit te houden? Ben je nog zenuwachtig? "Nee, de zenuwen heb ik los gelaten, ik ben wel erg nieuwsgierig. Neem maar aan dat ik minstens zo nieuwsgierig als jou ben wat hier uit rolt." Maar hebben ze je geen fors bedrag aan geld geboden om zichzelf vrij te kopen? Ik bedoel, het gaat nogal wat kosten om alle reclameuitingen op gevels en auto's te moeten veranderen." Nee, dan had ik het wel geweten. Maar één ding beloof ik je, als ik meer weet bel ik je binnen vijf minuten. Ik vind het trouwens niet erg dat het spannend in, ik hou wel van een beetje spanning."
Welke kant zal het Shoetime-proces uitgaan? Geduld is nog altijd een schone zaak. Het is niet anders, we zitten mét Bert Hoekstra in de gerechtelijke wachtkamer.

Geen opmerkingen: