vrijdag 17 juni 2011

BUITENKUNST: MANDELA'S TEKENEN

Vanmiddag maar weer eens naar zorgboerderij Kardinge gefietst om te kijken wat er zoal aan de hand was. De afsluitingsdag van het weekje Buitenkunst had mandela's tekenen op het programma staan. 

Ook vandaag was de timing van komen niet helemaal goed, zie ook blogbericht van gisteren. De deelnemers aan de workshop maakten zich  op het moment van arriveren net gereed om naar het monument van Noorddijk te gaan om daar verder aan het werk te gaan. Nee, tijd om ze te volgen had ik niet. Wel om even een foto te maken.

 Rechts op de foto ziet u cursusleidster Evelien Stadt. Daarnaast staat Alex Kruizinga van Nijestee en helemaal links staat cursiste Corrie. Het schijnt dat je van mandela's tekenen in een rustige en meditatieve toestand terecht kan komen. Ik heb Alex Kruizinga dan ook nog nooit zo relaxed aangetroffen als vanmiddag het geval was: "Klopt, je word er heerlijk rustig van." Nou, goed met beide voeten op de grond blijven staan. En, trouwens, heb je ook nog foto's gemaakt en zo ja kun je een paar sturen? "Ja, ik stuur je zo een paar op. Je had eigenlijk vanochtend moeten komen want toen was er meer activiteit en waren er ook meer mensen."
Kruizinga stuurde net acht vandaag gemaakte foto's via z'n I-phone op. Om de lezer ook in een rustige en meditatieve toestand te krijgen worden daar in de loop van de dag/ weekend nog een paar van online gezet.

1 opmerking:

johan luttmer zei

nu ik zie hoe goed kruizinga kan tekenen,heb ik mijn respekt helemaal te pakken !