zondag 23 december 2012

AH VANDAAG TOT 17 UUR OPEN


Het zijn dé hoogtijdagen voor supermarkten. Nederland doet dit weekend en morgen massaal kerstboodschappen, veel meer mensen vieren dit jaar thuis kerst in plaats van in het restaurant. Het scheelt nogal als je thuis een lekkere maaltijd bereidt of dat je uit eten gaat. Tel uit je winst. Albert Heijn Meins timmert deze dagen dan ook behoorlijk aan de weg. Ik kan me niet herinneren dat we hier ooit eerder een koopzondag hebben gehad. Maar vandaag is het zover, tot vijf uur vanmiddag kunt u kerstinkopen in Beijum doen. Niet zozeer cadeautjes, maar wel op het gebied van eten en drinken. Er hangt de laatste dagen een feestelijke sfeer in de winkel. Op de bovenste foto ziet u caissière Anna heel toepasselijk een ananas  aan een klant aanbieden. Links een foto die gistermiddag achter in de winkel werd gemaakt, terwijl bij de ingang weer kleurrijk werd gekookt werd achterin pompoensoep aan de klanten aangeboden. Gistermiddag liep praktisch al het personeel met een muts op rond. Tja, de most wonderful time of te year is ook in Winkelcentrum Beijum in volle gang. Poffertjes in de promenade, pompoensoep, kleurrijke hapjes, mutsen en veel kerstsfeer.

4 opmerkingen:

BiancaSS zei

En volgens mij is de Lidl ook open...

Anoniem zei

ja klopt die is ook open en de gall en gall en de primira

Anoniem zei

Moet er niet aan denken om op zondag naar de supermarkt te gaan. Je hebt het de hele week al druk met van alles en nog wat en de enige dag dat je dan ff lekker niks kan doen, moet je zo nodig naar de winkel.

Beste mensen ga niet naar de winkel maar ga gewoon wat leuks doen met de kinderen ofzo. Of ga eens op bezoek bij iemand die je al te lang niet hebt gezien. Daar heb je veel meer plezier van. De boodschappen komen later wel een keer.

Anoniem zei

Opzich wel mooi dat ook de AH hier in Beijum op zondag open is. Afgelopen week heb ik 6 dagen gewerkt, weinig tijd om goede boodschappen te doen en dan is het wel ideaal.

Maar ik ga toch altijd naar de Jumbo. Die heeft namelijk net als alle andere supermarkten, met uitzondering van de AH in Beijum, geen beleid dat je niet met een tas door de winkel mag lopen :)