woensdag 5 december 2012

EEN CHOCOLETTER ALS SINTERKLAASCADEAU

Het heerlijk avondje is gekomen. Waarom dat zo heet laat zich raden, pepernoten, marsepein en chocoladeletters. Het is maar wat je heerlijk noemt. Afgelopen maandag kregen de dames korfballers van D1 van Rondom d´olle Grieze(Rog) na de training in de sportzaal op Beijum Oost reeds een cadeautje van de Sint. Allemaal een chocoladeletter. U ziet de trainster de lekkernij uitdelen.
Je moet er niet aan denken om met dit weertype buiten te moeten sporten. Grote kans dat alle sportwedstrijden komend weekend worden afgelast. Ja, van dat amateurvoetbal weet u al. Tijd van bezinning en overpeinzing binnnen de grootste sportbond van Nederland.  Waarom er zovaak denigrerend richting korfbalspel wordt gekeken is een raadsel. Nooit geen gedoe. Geen vechtpartijen, geen agressie of frustratie. Sport is bij korfbal écht sport. Voetbal haalt regelmatig het laagste in de mens naar boven. Maar goed. Het heerlijk avondje. Wie zoet is krijgt lekkers. Op de linker foto ziet u een gedeelte van de korfbaltraining via het raam van de kantine in de sporthal.

1 opmerking:

Sandy zei

Mooi stukje! Korfbal is leuk en nee....niet gemengd douchen en het is geen mietjessport! Bedankt Johan dat je er aandacht aan hebt besteed!