zaterdag 29 december 2012

RONDOM KRUISPUNT BEIJUM ZUID (22)

De bouwwerkzaamheden rond het kruispunt Beijum Zuid liggen reeds een week stil. Kwestie van feestdagen midden in de week en waarschijnlijk verplichte vakantiedage. Denk ik. Op de kortste dag van dit jaar toog ondergetekende in de middag naar de bouwval bij het kruispunt. Er werd die middag ook al niet gewerkt. Slecht weer en tegen het weekend aan, er moet een reden zijn geweest dat de arbeiders reeds naar huis waren vertrokken. Het hele bouwterrein was met hekken afgesloten, vraag niet hoe maar ondergetekende zag toch kans om na halsbrekende toeren binnen te komen. Hij maakte o.a. bovenstaande foto. Wat het allemaal moet worden is me nog een raadsel, zie foto, in elk geval wordt er iets op poten gezet bij ons aller kruispunt. Ondergetekende liep een paar minuten rond en schoot onderstaande filmpje. De video begint met een stukje vanuit de auto. De rechter foto, klik groter, is ook vanuit de auto genomen. De wereld zou op de 21e vergaan, daarom een toepasselijk muziekje bij de video. 'The end of the world.' De uitvoerende artieste ben ik even kwijt, zo gauw die bekend is zet ik die er bij.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Skeeter Davis

Anoniem zei

Er was beton gestort en dit moet uitharden . Vlak voor de feestdagen gedaan zodat in het nieuwe jaar weer fris doorgewerkt kan worden .

Anoniem zei

Ze maken het wegdek van het viaduct. Als het af is (en de heuvels langs het fietsviaduct goed ingeklonken zijn) wordt het op z'n plek gehesen/gereden :)