maandag 10 december 2012

DE WERELD VERGAAT, DUS VIER FEEST


Het duurt niet lang meer dames en heren. Het einde van Beijumnieuws zit er aan te komen, van Beijum, van Groningen, Nederland, Europa, de hele aarde. We gaan er aan. Hoe? Ik weet het niet, dat hebben de Maya's en Nostradamus er nooit bij verteld. Vallen de VS en Israel Iran aan en ontvlamt er een wereldwijde kernoorlog? Krijgen we een tsunami en dientengevolge allemaal een zeemansgraf? Vliegen de Japanners en de Chinezen elkaar in de haren? De beide Korea's? Gaan de Pakistani op de knop van hun kernwapens drukken? Wie zal het zeggen. 
Maar waarom al treurend en angstig het einde tegemoet zien? Vier feest! Geef nog even al je geld uit en heb maling aan de economische crisis. Ga op de kortste dag van dit jaar met waxinelichtjes en jampotjes naar het Platformtheater. Zie boven. Er zal ook een doe-het-zelf-massage-straatje aanwezig zijn, altijd prettig om ontspannen de pijp uit te gaan.
Mocht u willen gaan, ik bedoel naar het eindfeest, bedenk dan dat er een dresscode heerst. Kleed je in de kleuren van de Maya-zegel, in de kleuren van de regenboog, in het wit of naar eigen inzicht. U moet nog wel even 15 euro neerleggen voor het feest, of 17.50 aan de zaal.

2 opmerkingen:

Alie zei

he verdorie, al dat werk voor niks.. ben al een week aan het schuren/verfen/behangen in het huis van mn vriendin. Het is nog niet klaar, dus komende anderhalf week ben ik nog wel ff zoet. Maar misschien wel alles voor niks, ze verhuisd op 22 december..

Marcel zei

vraag me wel af waarom dit feest geld kost, als de wereld toch vergaat hebben ook zij er niets meer aan ;-)