zondag 16 december 2012

SCHIETPARTIJ FROUKEMAHEERD


Ondergetekende is net terug in Beijum en leest op verschillende nieuwssites dat er een schietpartij aan de Froukemaheerd heeft plaatsgevonden. De Froukemaheerd is een der grootste heerden van Beijum, de plek waar de schietpartij heeft plaatsgevonden is langs de Zuidwending, op de Dijk.
Aan de Froukemaheerd in de Groningse stadswijk Beijum is zondagavond geschoten. Rond half acht werd een man geraakt. De verwondingen lijken mee te vallen. Over het hoe en waarom is nog niets bekend. www.dvhn.nl

Aan de Froukemaheerd in de stad Groninger wijk Beijum is zondagavond rond 19:30 uur een man beschoten. Het slachtoffer is volgens de politie in zijn gezicht geraakt, maar raakte daarbij slechts licht gewond. De man is naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van de schietpartij is nog onbekend. De dader, ook een man, is nog spoorloos. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen van het incident. www.rtvnoord.nl

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, het bericht over de schietpartij ook gelezen op je site en teletekst van TV-Noord. Volgens mij is het dit jaar al het 4-de of zelfs 5-de incident met een wapen in Beijum. Het gaat de 'goede' kant op met deze buurt. Sommige vrienden van me spreken al over het Texas van Groningen.
Jan Bakker

Anoniem zei

Beijum van plein tot aan block money makers gtf15

Anoniem zei

Beste jan bakker dit is groote onzin wat je hier neer kalkt over beijum ! Ik woon er nu 25 jaar dus weet waar ik over spreek ! wacht oud en nieuw maar weer af welke wijk het meest op texas lijkt en dat is geen beijum Halleluja de groetuh!

Anoniem zei

Money makers? Sommige mensen leven compleet in hun eigen realiteit, geen toegang tot het besef dat er zoveel mooie en bijzondere dingen zijn buiten om money, drugs of het dealen. Deze mensen zijn een vloek onder de mensheid en rechtvaardigen hun daden door te zeggen dat ze geen keuze hebben. Je hebt altijd een keuze en bent volledig verantwoordelijk voor je eigen leven en al je daden vanaf het moment dat je je bewust word van het feit dat je nee kan zeggen en een vrije wil hebt. Maak van anders mans fouten of problemen niet jou probleem en kies het juiste pad.