woensdag 13 maart 2013

RONDOM KRUISPUNT BEIJUM ZUID (33)

De werkzaamheden rond Beijum Zuid gaan onverminderd door. Geen idee wat ze allemaal aan het doen zijn, in elk geval is te zien dat er nog veel funderingwerk wordt gedaan. Ondergetekende ging eergisteren even kijken hoe de stand van zaken is. Zie video. Ook dit keer is er voor gekozen om mde beelden niet door muziek te laten begeleiden. Gisteren kwam onderstaande binnen via www.ringgroningen.nl:
Fietspad langs Boterdiep richting Zuidwolde enkele maanden afgesloten 
Fietsers tussen Groningen en Bedum moeten vanaf maandag 18 maart omfietsen via de Beijumerweg bij Beijum. Langs het Boterdiep vanaf de Hornbach tot aan Zuidwolde wordt het huidige fietspad vervangen door een nieuw betonnen fietspad. Deze werkzaamheden gaan ongeveer tweeënhalve maand duren. 
De werkzaamheden maken onderdeel uit van de aanleg van de Fietsroute Plus Groningen – Bedum. Tegelijkertijd worden in deze periode werkzaamheden uitgevoerd in het kader van de veranderingen rondom de Oostelijke Ringweg, deelproject Groningerweg. Voor meer informatie zie ook  www.ringgroningen.nl en via Twitter @ringgroningen.

Geen opmerkingen: