zaterdag 5 januari 2019

BEIJUMSE AL DRIE JAAR GETERRORISEERD DOOR PSYCHOPAAT (3 autobranden...)

Maart 2017

Een klein berichtje eergisteravond op Beijumnieuws en andere media berichtten er ook over. Een autobrand aan de Scheltemaheerd. Foto boven, de plek is nog zwart geblakerd.

Daar zit een verhaal achter, en grote kans dat de dader, als die dit leest, kickt op dit bericht.
En dat doen alleen geesteszieke mensen die of hulp nodig hebben of opgesloten dienen te worden om de maatschappij te beveiligen.

Wat is het geval? Lees en huiver.

Na de bewuste brand van afgelopen donderdag kwam de Beijumblogger in contact met de eigenaresse van de afgebrande auto. De Beijumse uit de Scheltemaheerd, die om begrijpelijke redenen niet met naam genoemd wil worden, vertelde een hemeltergend verhaal over al drie jaar gestalkt worden, bedreigd worden en over dat de politie niks kan doen zonder hard bewijs te hebben.

De Beijumse: "Ik heb drie jaar geleden een relatie uitgemaakt met een man. Dat zat hem waarschijnlijk niet lekker want hij ging me achtervolgen en zeer lelijke dingen uithalen. Zo reed ik in 2015 een keer weg met de auto maar kwam er bij het naderen van de wijkring achter dat ik niet kon remmen. De remleidingen van de auto waren doorgeknipt.
Daarna zijn met tussenpozen drie auto's van me in de Scheltemaheerd in de brand gestoken."

Beijumnieuws berichtte over een der aanslagen, zie foto rechts bij dit bericht

De blogger tegen de onfortuinlijke (zacht uitgedrukt) Beijumse: 'Dat moet een narcist zijn die zich gekrenkt heeft gevoeld en het niet kan verkroppen dat je de relatie hebt beëindigd. Dit riekt naar terreur.'

Zij: "Ja, hij is wel eens bij me aan de deur geweest. Hij zei dat ik niet moest denken dat ik rust zou krijgen in mijn leven. Zo gauw als hier sprake van zou kunnen zijn zou hij weer toeslaan."

Op de linker afbeelding zien we een bericht die de Beijumse ondergetekende reeds in 2017 stuurde.

Mensen, dit kan zo niet langer. Wie o wie heeft informatie over deze terrorist/dader?
Deze Beijumse moet weer veilig in Beijum kunnen wonen. De geesteszieke dader moet opgepakt worden.

Wie heeft in formatie? Bij voorkeur de politie inlichten. Beijumnieuws@hotmail.com
Update 22.55 uur. Beijumer reageert:
Hoi Johan naar aanleiding van je bericht over de stalker. dit bericht zal hem inderdaad pleasen zoals ik vaker heb gezien bij het programma van gestalkt van Alberto Stegeman en die andere kleinere man met bril. Ik weet dat jij goed bent in berichten opstellen, wellicht een idee dat je hun benaderd in naam van deze mevrouw? Afgaande op die reportages gooit dit zou ik bijna zeggen alleen olie op het vuur... wou je dit ff melden. Vreselijk voor die mevrouw. ben wel bereid met een knokploeg langs deze man te gaan maar ben bang dat dit niet zal helpen.

2 opmerkingen:

Johan Fehrmann zei

Geen anonieme reacties onder dit bericht toegestaan.

Joost zei

Misschien een cam plaatsen voor bewijs?