zondag 27 januari 2019

NOGMAALS: WAAR IS ROBERT HUTER? VIDEO! NOORDDIJK?Een mens kan in Groningen toch niet 'zomaar' van de aardbodem verdwijnen?

Dacht de Beijumblogger de afgelopen dagen na het publiceren van het bericht over de al wekenlang verdwenen Robert Huter; afgelopen woensdag


Lezer mailde gisteren, en meer mensen reageerden n.a.v. van afgelopen woensdag: "Zou mooi zijn als je hier nogmaals aandacht aan wilt geven. Er zijn namelijk veel mensen die in het gebied van Noorddijk wandelen of de hond uit laten." 

De blogger fietste gistermiddag richting Noorddijk om foto's te maken.

Zie foto's boven en rechts.

Was daar onlangs wel of niet een rode fiets aangetroffen die verband zou kunnen houden met de verdwijning van Robert?  Zie nogmaals.

Het miezerde terwijl de blogger richting Noorddijk fietste.
In het gedeelte tussen zijn woonwijk en de Noorddijkerweg keek hij intensief om zich heen.

Het zou toch wat zijn als zijn geoefende ogen- het scannen van de omgeving waar hij langs gaat- iets dramatisch- vondst van- zou ontwaren?

Zou dat leuk zijn? Vast niet. Maar wat zou het een opluchting kunnen zijn voor de wanhopige familie- en vriendenkring van Robert.

Ondergetekende zou ze graag uit hun martelende onzekerheid willen verlossen. Liever dat de vermiste levend gevonden wordt. Maar ja....
Meerde mensen stuurden de link van onderstaande video. Een reconstructie van de verdwijning van de heer Huter.

Mensen, Beijumers (die hun hond uitlaten of gaan wandelen ten oosten van Beijum) kijk aub goed om u heen!

Het Harense bedrijf We Shoot It heeft belangeloos een reportage gemaakt om het zoeken naar de Harense Rob Huter te ondersteunen. De heer Huter is sinds 29 december 2018 spoorloos. Kijk naar de film en deel deze.

Geen opmerkingen: