woensdag 23 januari 2019

NOODKREET VAN BEIJUMER DIE ROBERT HUTER KENT:


WAAR IS ROBERT!?

Een Beijumer die de vermiste Robert Huter kent stuurde vanavond onderstaande oproep in.
Het kan dichtbij komen, Beijum..., de fiets van hem zou aan de Noorddijkerweg zijn gesignaleerd.... 
Politie op zoek naar onbekende fotograaf.
 Op 29 decemer j.l. vertrok Robert Huter (72) uit Haren op de rode Batavusfiets met geruite fetstassen van zijn vrouw, om voor zichzelf een nieuwe fiets te gaan uitzoeken bij een fietsenhandelaar in Haren. Hij is die ochtend niet bij de fietsenwinkel geweest, maar wel bij Albert Heijn in het centrum van Haren. Sindsdien ontbreekt elk spoor van Robert Huter.
 De politie is nu op zoek naar een persoon, die kort geleden op het wandelpad langs de Noorddijkerweg (dichtbij Beijum en Lewenborg dus) een rode damesfiets heeft gefotografeerd, die daar geparkeerd stond. De fiets is naderhand verdwenen, de fotograaf ook. Wat bekend is, is dat deze fotograferende persoon in gezelschap van een vrouw en twee jonge kinderen aan het wandelen was. Tijdens die wandeling heeft hij ook nog een papiertje met de naam van fysiopraktijk ‘MFT De Wldstreek’  aan een voorbijgangster.
Kent u deze fotograferende man, of denkt u te weten wie hij is, neem dan contact op met de politie Groningen, tel. 0900-8844. Hij kan informatie bezitten , die misschien naar de vermiste Robert Huter uit Haren kan leiden.

Geen opmerkingen: