donderdag 10 januari 2019

NIEUWE DROGISTERIJ ERBIJ IN WINKELCENTRUM BEIJUM


Winkelcentrum Beijum, en in feite de hele wijk, en dat geld ook voor klanten uit De Hunze die in Beijum inkopen doen, hebben er een nieuwe voorziening bij.

Naast de reeds bestaande Eto´s is sinds vanochtend nog een drogisterij geopend. Een drogisterij met een totaal ander aanbod. En het heet niet voor niks Drogisterij Anders.

Want de nieuwe winkel heeft een ander aanbod in vergelijking met reguliere drogisterijen. Het assortiment in Anders is overwegend biologisch, zo liggen er vegan-make up en verzorgingsproducten.of..., hoe moet je het noemen: meer bountifull.

De blogger is er nog niet geweest, de foto werd opgestuurd, hij zal later op de dag even gaan kijken. En dat kunnen lezers, Beijumers en Hunzenaren natuurlijk zelf ook doen.

Update 17.20 uur; ik ging net even foto's maken. Een alleraardigst maar piepklein winkeltje. Mooie producten....zie afbeeldingen links, rechts en beneden.
Het bericht op Facebook, daar waar berichten worden aangekeild, krijgt veel negatieve reacties. Onduidelijk is precies waarom. Er past geen Action in het piepkleine winkeltje en het is nog altijd zo dat een eigenaar zelf mag bepalen wat er in een leeg winkelpand komt.
Zie beneden.

7 opmerkingen:

Joost zei

Is dit ook van meins? Lijkt er wel op want volgens mij zag ik een medewerker van de Etos daar mensen helpen.

Anoniem zei

Ik vind het zo bizar dat dat troosteloze winkelcentrum grotendeels in handen is van 1 ondernemer.

Anoniem zei

Wat een kleinzieligheid en afgunst. Schoenmaker, kapper, fietsenmaker, speelgoedwinkel, dierenzaak, primera, slagerij, zeeman. lidel zijn er ook nog. En mw meins zorgt als grootste werkgever in beijum voor veel werkgelegenheid en banen.

Anoniem zei

Nouja, afgunst is het niet. Verbazing vooral. En misschien een beetje persoonlijke irritatie, omdat ik de klantbejegening en kwaliteit van de super zo slecht vind dat ik uitwijk naar een fijner filiaal.

Anoniem zei

ETOS is van Albert Heijn.

Anoniem zei

En Albert heijn is van .. precies Meins.
Net zoals Etos en gall&gall.
En nu dit winkeltje waar ik even ben binnen gelopen totdat ik de prijzen bekeek.

Anoniem zei

Dat afhaalrestaurant waar je betaalt voor spullen van AH die over de datum zijn, daarom niet meer verkocht mogen worden, maar nog wel eetbaar zijn, is ook van Meins. Slim om zo onder het mom van tegengaan van verspilling geld te verdienen met onverkoopbaar voedsel.