vrijdag 16 maart 2012

HAPPY KINDERKNIP HOUR

In salon Gerrie de Boer kunnen kinderen tot en met negen jaar voor een schappelijk prijsje de haartjes laten knippen. Elke dinsdag en woensdagmiddag gaat er drie euro van de reguliere prijs af. Tel uit je winst. (Maart, zie flyer)
Ik weet niet hoe het de lezer vergaat, maar ik had vroeger als kind een hekel aan naar de kapper of naar de tandarts te moeten gaan. Hoe zou het toch zijn om als hedendaags kind in een autostoeltje te zitten en je haren te laten knippen terwijl je een dvd bekijkt? Geen idee. Zelf mag ik om de zes weken graag even bij baas Gerrie in de stoel zitten, lekker dat gepiel aan de haren, het geknip en de uitdunschaar die boven langs gaat. En dan het eindritueel. De vraag of er ook een beetje gel in de haren moet. De spiegel die achterlangs gaat om te kijken of het achter naar wens geknipt is, een ook de vraag of de wenkbrauwen nog even bijgeknipt moeten worden. Het gaat me al met al vaak veel te snel, wat dat betreft ben ik wel eens jaloers op dames die een behandeling van een half uur of een uur krijgen. Dat lijkt me nou echt een happy hour. (zie foto) Wat dat betreft mag salon Gerrie de Boer de service wel eens uitbreiden. Een vierhanden-behandeling zou  bijvoorbeeld een mooie aanvulling op het huidige aanbod zijn. Kunnen mannen ook eens extra lang genieten. Een uur lang lekker door Gerrie de Boer geknipt worden, terwijl echtgenote Marjan m'n wenkbrauwen en teennagels bijknipt. Heerlijk moet dat zijn.
Rondsnuffelend op http://www.gerriedeboer.nl/ word ik ook helemaal razend nieuwsgierig naar een cursus die half april in de salon zal worden gegeven. Normaal gesproken wil je van elke cursus die je volgt wat opsteken. Salon Gerrie de Boer maakt daar concreet werk van:
Opsteek Cursus
 Op 17 april a.s heeft Salon Gerrie de Boer een cursus opsteken! Om weer leuke tips en trucs te leren over hoe we moeten opsteken.
Bij deze geef ik me op, nooit verkeerd om in je eigen wijk wat op te steken. Het gebeurt allemaal in de groenste, gekste en kunstigste wijk van de stad. In Beijum.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

En wat kost het dan.....

Ellen zei

Dan ben je voor een kind nog steeds 16 euro kwijt als ik het goed heb!

Maar je moet toch wat, bij die tientjeskapper kan je zelfs op woensdagmiddag alleen nog maar op afspraak terecht. En ze hebben geen telefoon, dus je moet er eerst naartoe om een afspraak te maken. Best wel gek, is er één kapster bezig met één klant en krijg je op woensdagmiddag te horen "we zitten helemaal vol" Ben benieuwd hoe lang die zaak er nog zal zijn!

Wat je ook kan doen, is de aanbiedingen van Groupon in de gaten houden, regelmatig is er een aanbieding dat je voor de helft van de prijs een wassen/knippen voucher kan kopen.

Anoniem zei

Ellen.
Zegt toch genoeg als de tientjes kapper vol is.
die zaak zal dan ook zeker een paar jaar blijven.tenzij het over wordt genomen?
Jij bent vast zo type die graag voor een dubbeltje op de eerste rij zit.
SUCCES met het in de gaten houden van aanbiedingen.

Corrien zei

Bedankt voor de info Ellen, 16 euro is helaas nog best prijzig voor een kind. Anoniem noemt het voor een dubbeltje op de eerste rij zitten, maar anoniem heeft niet eens een naam...da's toch wel heel goedkoop...

Ciska zei

Ik zou het wel weten. Lekker kopje koffie en goede sfeer. Go for it Gerrie!