vrijdag 30 maart 2012

VOORJAARSOPENING BOERDERIJUM

Archieffoto
Vanuit Stichting de Zijlen kwam dit binnen:

Op zondag 15 april van 10 tot 16.00 uur is de voorjaarsopening van Boerderijum! Allerlei activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Voor kinderen is er stoep krijten, een springkussen en een wedstrijd ‘cupcakes versieren’. Tevens is er gezellige muziek op het terras en er wordt een knuffelcursus gegeven in het nieuwe konijnenknuffelhok.

Van 13.30 – 14.30 uur wordt een workshop djembe gegeven door Heleen Groen en om 14.45 uur is de feestelijke opening van het Konijnenknuffelhok. Deze is mede mogelijk gemaakt door een gift van Joke Tinholt en alle Beijumers die haar Kleindierenpraktijk hebben bezocht. Ook is de gehele dag het bezoekerscentrum NDE geopend. Iedereen is welkom!

Gezocht: vrijwilligers
De Theeschenkerij van de Boerderijum is op zoek naar vrijwilligers. In de zomerperiode zijn we van april tot en met september iedere maand een zondag open. Lijkt het je leuk om ons te ondersteunen tijdens allerlei voorkomende werkzaamheden op het gebied van catering? Neem dan contact op met Gerda van der Molen, tel. 06-22700885.

Geen opmerkingen: