donderdag 8 maart 2012

SPELENDE KINDEREN/ KLEURWIJK BEIJUM

Vanochtend/vanmiddag is in het kader van Kleurwijk Beijum het 2e kunstwerk tegen een gevel in Beijum aangebracht. Een week of drie geleden was de aftrap van Kleurwijk Beijum, aan een muur in de Doornbosheerd werd het eerste kunstwerk bevestigd. Op de foto ziet u drie dames die verbonden zijn met Pand49. Van links naar rechts zijn dat Rita de Wit, Atsje Straatsma en naast haar Hilda Hofstra. Laatstgenoemde heeft het kunstobject gemaakt. Spelende Kinderen, zo heet het. Helemaal rechts staat Jaap van de Klusbus, u kon hem vanochtend ook al bewonderen in het blogbericht over de heren Klusbussers.
Een video-opname mislukte in eerste instantie, maar waarschijnlijk zijn van later gemaakte beelden, tijdens de afronding van de werkzaamheden, nog wel een goed videoverslag te maken. Die houdt u in dat geval nog tegoed. Niet vergeten te vermelden waar het is: Fultsemaheerd, bij de Kleihorn.
Er zou vandaag nog een kunstwerk in de wijk worden opgehangen en wel in de Scheltemaheerd. Maar dat wordt hem niet. Het is toch arbeidsintensiever dan dat vantevoren werd gedacht, volgende week is de Scheltemaheerd aan de beurt.

Geen opmerkingen: