maandag 11 februari 2013

€500,- VOOR NAAM INSLUIPER + SPULLEN TERUG

Beijumers moeten 's avonds en vooral 's nachts hun ramen en deuren goed afsluiten.  Die tip is gerechtvaardigd na weer een geval van insluiping. Halverwege de vorige week kreeg een Beijumer die woonachtig is in een der zuidoosterlijke heerden een insluiper op bezoek. Met als resultaat gestolen spullen, angst en niet meer veilig voelen in het eigen huis.
Op 3 februari twitterde Jeugdagent Inge Warringa:
Inge Warringa ‏@Wijkagent_Jeugd
Gisteravond tussen 20-22 u poging inbraak achterzijde woning #Amkemaheerd Veel schade. Info? Bel of DM. pic.twitter.com/hlVPANv0
Rechts ziet u een foto waarop de gevolgen van de inbraak/insluiping te zien is.

Dan afgelopen weekend. Een Beijumer lag met z'n vrouw en kind in hun huis aan de Froukemaheerd te genieten van de nachtrust toen hij ongewenst bezoek kreeg. 's Ochtends bleek dat er waardevolle spullen waren verdwenen waaronder een laptop met emotioneel waardevolle foto's. De Beijumer laat het er niet bij zitten, hij looft 500 euro uit voor degene die de naam van de insluiper doorgeeft en de gestolen spullen terugbezorgd:
Zondagochtend is waarschijnlijk via de brievenbus de voordeur geopend van mijn voordeur aan de Froukemaheerd. Hierbij heeft of hebben de insluiper(s) een laptop van het merk Acer Aspire 8930 G meegenomen, evenals een playstation3 en een kindertablet. Ze hebben de spullen in een zwarte sporttas gestopt die in de kamer stond. Dit alles gebeurde terwijl we gewoon thuis waren. Ik loof een beloning uit voor het berugbezorgen van de laptop en de Ps3 en de naam van de dader, dead or alive. Svp contact opnemen met de politie of stuur een sms bericht naar 06-53171975.

3 opmerkingen:

Liesbeth zei

Sjee wat erg meneer...ik hoop voor u en uw gezin dat alles snel weer boven water komt.Sterkte

Anoniem zei

de spulllen is nog niet het ergste denk ik, wij hebben het jaren precies hetzelfde meegemaakt, ook hier in beijum, ook in midden in d enacht toen wij lagen te slapen, nu nog heeeeeel vaak last van...

sterkte ermee,,

Anoniem zei

Eén advies vergeet nooit je voordeur op het nachtslot te doen!!!