zaterdag 23 februari 2013

BUFFELSTAART SABELEN BIJ HOOGENBERG
Het is al weer even geleden dat u op Beijumnieuws een bericht uit de vrolijkste en levendigste winkel van Beijum tot u hebt kunnen nemen. Terwijl er toch van alles gebeurt in dé dierenspeciaalzaak van Beijum. Dé? Ja, er is natuurlijk maar een van, bedenk ik me al schrijvend, maar niet zo maar een. Op de bovenste foto ziet u dochter Sandra Hoogenberg in gevecht met een collega-medewerkster.  Wat zijn jullie aan het doen dames? "We proberen elkaar met een buffelstaart neer te sabelen." Mmmm, elkaar een beetje neersabelen past wel bij Beijum, de 'liefste, integerste en braafste' (....) mensen in de wijk doen er graag aan mee. Met dien verstande dat genoemde categorie zichzelf soms ook nog eens tragi-komisch en slachtofferig tegen de wijkvlakte sabelt. Maar dat gelukkig terzijde. Dames, wat is in Godsnaam een buffelstaart? "Dat is een lekkernij voor honden, het is een gedroogd stuk staart van een rund." Het moet toch niet gekker worden, is er nog meer lekkernij te koop? "Ja, we verkopen letters voor honden." Zie toch eens rechts op de foto. Een letter M van een of ander lekker goedje gemaakt. Voor hond Max? Voor moeder hond? Zou een hond letters kunnen onderscheiden, dames? Gelach alom.
De foto's zijn al weer van even geleden, geen idee of de buffelstaarten en letters nog in de winkel te koop zijn. Maar los van de inhoudelijke verkoop in dierenspeciaalzaak Hoogenberg gaat het er ook nog altijd vrolijk en vriendelijk aan toe. Ga eens kijken en overtuig uwzelve. 

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Originele manier om sponsor Hoogenberg onder de aandacht te brengen .
Lief , integer en braaf kent vele vormen .
Het is maar net vanuit welk standpunt je het bekijkt :" De jouwe ?
De mijne ?

Anoniem zei

Jammer dat zoveel mensen alleen maar voor zichzelf gaan terwijl ze de suggestie wekken voor het geheel te gaan .

Gretha Bijleveld zei

Hoi Johan,
ik raad je aan om niet te reageren op dat klaagstuk vd Bob. Wat n vertoning, die lui denken zeker dat ze op deze manier leden krijgen? No way. Waarom zetten ze die lelijke op de man gespeelde tweets er niet bij?
http://www.lijn6.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1865:twittergedrag-van-de-bob-secretaris&catid=21:commentaar&Itemid=88