vrijdag 15 februari 2013

EEN NACHTJE SCHAATSEN IN KARDINGE

Boven ziet u een onlangs genomen foto van de 'kroegruimte' in het schaatsgedeelte van sportcentrum Kardinge. Zie ook foto rechts, de ingang van de schaatsbaan. Gisteren las ik onderstaand bericht op de site van het Dagblad. Er gaat een schaatsnacht georganiseerd worden in het sportcentrum. Iets met studenten. En dat roept meteen de vraag op waaar ze hoofdzakelijk voor komen, ik bedoel de studenten. Voor het ijs en de schaatsbaan? Of toch meer voor het 'kroeggedeelte?'
's Nachts met zijn allen de ijsbaan op na een paar biertjes. Dat is het aantrekkelijke idee van de Schaatsnacht van Groningen. De marketingafdeling van sportcentrum Kardinge bedacht het. "We hebben veel evenementen voor de jeugd, maar weinig voor 18-plussers, voor studenten", aldus marketeer Sandra Lambers.

Studentenschaatsclub Tjas organiseert mee en ziet het meteen als lustrumfeestje. Een DJ draait fijne dansplaatjes. Naast de baan staat een kraampje met pils en wijn. "We zien er op toe dat mensen niet met drankjes de baan op gaan, of te aangeschoten het ijs betreden." De schaatsnacht is donderdag 7 maart van 23.00 tot 02.00 uur.
Verkleed komen volgens het thema 'wat wilde jij vroeger later worden' wordt op prijs gesteld. www.dvhn.nl

Geen opmerkingen: