donderdag 7 februari 2013

BEIJUMSE KREEG INSLUIPER 'OP BEZOEK'

(Ingezonden)
Ongenodige gast binnen.

Zaterdagavond...
Gezellig bezoek van mijn vriend en we zitten in de woonkamer. Na verloop van tijd gaat hij naar huis, zien we dat mijn schuttingdeur en slaapkamerdeur wijdewaag openstaan.We weten voor de volle 100% dat mijn schutting was gebarriceerd (omdat anders mijn honden ontsnappen).

We kijken rond in de slaapkamer wat er eventueel weg zou kunnen zijn, en plots zegt mijn vriend....Mijn tas is weg..en hij checkt gelijk of zijn portomonee bij zich  draagt of als die in de tas ligt.

Gelukkig zat de portomonee in zijn broekzak. Maar zijn tas met boodschappen waren weg....Niet dat het wat bijzonders is, boodschappen...maar wel lullig als je het al niet breed hebt toch?

We roepen mijn zoon naar binnen om te vragen of hij iets heeft gezien, en hij vraagt waarom dan? We vertellen dat mijn vriend zijn tas is weg genomen uit de slaapkamer .Wonderlijk weet mijn zoon te vertellen dat in een steegje verderop in de heerd een tas ligt en de boodschappen verspreidt over straat liggen.

Duidelijk was hij/zij op zoek naar geld, wat niet werd gevonden, dus nam hij/zij maar een appel mee. Sindsdien slaap ik niet meer op mijn slaapkamer.

Ik wil toch mensen waarschuwen, sluit achter goed af... ook al zit je in je eigen huis.
Afbeeldingen van hier.

Geen opmerkingen: